author Bel direct: 020 6890505
11 - Bloom Amsterdam

Aan de zonnige kant van De Rijpgracht, op de hoek van de Willem de Zwijgerlaan ligt een prachtig jaren ‘30 gebouw. Dit gebouw wordt compleet gerenoveerd. In totaal komen er circa 150 koopwoningen beschikbaar.

Geweldige appartementen, ruime bovenwoningen en casco gerenoveerde benedenwoningen met een riante achtertuin. Er is een ruime keuze in BLOOM. Voor zowel starters als gezinnen, voor zonaanbidders en mensen die van tuinieren houden. BLOOM is altijd buzzing!

OPEN HUIS:

WOENSDAG 11 APRIL 2018 VAN 16.00 TOT 19.00 UUR

ZATERDAG 14 APRIL 2018 VAN 11.00 TOT 15.00 UUR

11 1 - Bloom Amsterdam

Wat je wensen ook zijn, voor iedereen is er een mooie woning in Bloom.

Wanneer je opzoek bent naar een mooie starterswoning, dan heb je keuze uit verschillende typen 2-kamer appartementen. De oppervlaktes variëren van circa 43 m2 tot 66 m2. De meeste appartementen beschikken over een balkon aan de rustige tuinzijde van het gebouw. De appartementen van Bloom worden volledig afgewerkt, je hoeft alleen zelf nog een keuken te plaatsen. Daarnaast nog vloer- en wandafwerking en verhuizen maar!

Heeft jouw voorkeur om toch een extra slaap- /werkkamer te hebben? Dan zijn er ook 3-kamer appartementen van circa 52 m2. Ook deze appartementen in Bloom hebben een balkon aan de tuinzijde.

Op de bovenste twee lagen zijn er dubbele bovenwoningen . Deze woningen hebben de riante oppervlakte van 110 m2 tot 120 m2 met een balkon en/of dakterras. De woningen hebben op de bovenste verdieping de balken in het zicht en zijn compleet gerenoveerd. Het plafond tussen de balken moet je zelf nog afwerken (stucen, spuiten of schilderen). De keuken, vloer- en wandafwerking moet je zelf nog regelen.

Wil je een grotere woning met een tuin? Dan zijn er de dubbele benedenwoningen met een riante tuin, de oppervlaktes variëren tussen circa 105 en 110m2 GBO. Lekker genieten van een wijntje op je blote voeten in het gras, lekker bijkomen van een drukke dag… De woningen worden casco opgeleverd dus je kunt helemaal zelf bepalen hoe je het indeelt en afwerkt.

Zeker een buitenkans in deze buurt en in deze tijd! Alle woningen worden gefaseerd opgeleverd en verkocht.

 • De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper; geïnteresseerden kunnen aan de hand
  van een biedingsformulier voor 20 april 2018 een finaal voorstel uitbrengen.
 • De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een
  ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen
  af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper
 • Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot 30-04-2067.
 • Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
 • Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing.
 • Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor meerderjarige kinderen).
 • Onder voorbehoud van effectuering van de splitsingsakte
 • Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen.

Deze woningen zijn gelegen op de kapverdieping en worden casco gerenoveerd te koop aangeboden. Zo is onder meer de elektra- en cv-installaties volledig vernieuwd, de badkamer en toilet zijn al gerealiseerd en zijn de vloeren, wanden en plafond geïsoleerd. Doordat de balken van de dakconstructie in zicht zijn gelaten, geeft dit veel sfeer met zich mee. Smaakgevoelige zaken zoals een keuken, vloeren en wandafwerking dienen door de koper zelf te worden aangebracht. Hierdoor kan je nog een eigen twist aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan echt jouw thuis.

Deze unieke starterswoningen mag je niet missen! Je hebt keuze uit verschillende typen 2 of 3 kamer appartementen. Oppervlaktes zijn er van circa 43 tot 66 m2. De meeste appartementen hebben een balkon aan de rustige tuinzijde. De appartementen worden volledig afgewerkt. Je moet zelf nog een keuken plaatsen. Verder nog vloer- en wandafwerking en verhuizen maar! Je kunt er dus snel in.

Lekker ruim zijn de dubbele benedenwoningen . Deze dubbele benedenwoning (met eigen voordeur) van circa 115 m2 wordt casco te koop aangeboden. Dit betekent dat je (m.u.v. de bouwmuren) alle vrijheid hebt om de indeling en afwerking te bepalen. Bij de start ben je ervan verzekerd dat de basis, het casco, goed is. Je bepaalt zelf waar de keuken komt, waar de woonkamer komt en hoeveel slaapkamers je maakt. Let op: Deze woning dient aan de hand van een checklist afgebouwd te worden. Diverse punten worden door de Technisch Bouwbegeleider gecontroleerd. Mede door de grote tuinen zijn deze woningen uitermate geschikt voor gezinnen.

Schermafbeelding 2018 03 30 om 15.48.33 - Bloom Amsterdam

Lekker ruim zijn de dubbele bovenwoningen op de kapverdieping zijn casco gerenoveerd. Deze woningen hebben een oppervlakte van 110 tot 120m2 en een balkon en/of dakterras.  Zo is onder meer de elektra- en cv-installaties volledig vernieuwd, de badkamer en toilet zijn al gerealiseerd en zijn de vloeren, wanden en plafond geïsoleerd. Doordat de balken van de dakconstructie in zicht zijn gelaten, geeft dit veel sfeer met zich mee. Smaakgevoelige zaken zoals een keuken, vloer en wandafwerking dient zelf te worden aangebracht. Hierdoor kan je de woning naar smaak inrichten.

Heb je interesse in één van de woningen in Bloom en wil je jouw woning verkopen? Daar willen wij jou graag bij helpen!

Met deze unieke Bloom actie ontvang je nu 20% korting op onze verkoopcourtage!
Bel ons voor meer informatie!

BLOOM Amsterdam (Bos en Lommer): 152 koopwoningen beschikbaar in een jaren '30 gebouwOntdek het project
+ +