author Bel direct: 020 6890505

Scholten Makelaars; Jouw Makelaar in Zaanstad

Je bent op zoek naar een makelaar in Zaanstad om jouw woning te verkopen, te verhuren of om een woning aan te kopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw woning. Scholten Makelaars zal je daar goed bij helpen! Wij weten goed om te gaan met de dynamische woningmark van dit moment en mogen trots zijn op onze uitstekende beoordelingen. Dit heeft volgens ons de reden omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” de woning.

Wij worden ook veelvuldig ingeschakeld voor woning taxaties en het berekenen van erfpacht in en rondom Zaanstad.

Makelaar Zaanstad

Wat ons makelaarskantoor in Zaanstad voor jou kan betekenen:

Verkoopmakelaar in Zaanstad

Makelaar Zaanstad

Je hebt besloten om je woning in Zaanstad te verkopen en het moment is aangebroken om een makelaar in Zaanstad te schakelen. Wij zullen er samen voor zorgen dat jouw woning niet alleen snel verkocht wordt maar ook voor de hoogste prijs. In de momenteel dynamische woningmarkt in Amsterdam is het belangrijk om een goede makelaar naast je te hebben staan. Zo kan een goede timing, de best mogelijke presentatie en de beschikbare marketingkanalen doorslaggevend zijn. Ook het emotionele vlak is een belangrijk onderdeel voor jou als woning verkoper maar zeker ook de koper. Je hebt er immers toch een belangrijke tijd van je leven gespendeerd en dat zal de nieuwe bewoner ook gaan doen. Een goede afsluiting en een goede start is daarbij een belangrijk onderdeel. Bekijk ons stappenplan om jouw woning succesvol te verkopen.

Het aankopen van een woning in Zaanstad

 

Makelaar Zaanstad

Je hebt besloten om te gaan verhuizen. En het liefst wil je een mooie woning die precies bij je past tegen een zo aantrekkelijke mogelijke prijs. Wij zullen je daar als ervaren aankoopmakelaar in Zaanstad goed bij helpen. Wij durven te signaleren en te adviseren.
Wij zijn gespecialiseerd in woningen en kunnen je van begin tot eind bij het aankooptraject begeleiden.

Uiteraard met als uiteindelijk doel een nieuwe woning waar het heerlijk thuiskomen is. Als je liever voor een afgeslankte vorm van dienstverlening kiest, is dat ook mogelijk. Dit bepaalt ook de vergoeding, oftewel de courtage, die wij vragen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je.

Meer informatie over ons aankooptraject?

Taxateur nodig in Zaanstad?

Scholten Makelaars heeft diverse registermakelaars in dienst voor een deskundige waardebepaling van uw woning of bedrijfsobject in Zaanstad.
Taxeren is een belangrijke dienstverlening van Scholten Makelaars. Voor allerlei doeleinden kan een taxatierapport noodzakelijk zijn.
Voor bijvoorbeeld een bankinstelling bij hypotheek- aanvraag, de successie uitgifte, boedelscheiding, inbreng in B.V., maar ook voor de aankoop- of verkoopbeslissing en de bezwaarschriften taxatie voor de onroerende zaak belasting aanslag.
Naast onze deskundigheid m.b.t. woonhuizen zijn wij gespecialiseerd in appartementen en beleggingspanden.

Makelaar Zaanstad kosten

Scholten Makelaars werkt met eerlijke tarieven waarbij je vooraf duidelijk weet wat je makelaarskosten zullen bedragen. Of het nu gaat om de aankoop van een woning of dat je met onze inzet je huis verkoopt: vooraf weet je waar je aan toe bent. Bekijk onze courtage tarieven.

Ook voor woningtaxaties werken wij met vaste en eerlijke vaste tarieven. Vraag direct een offerte aan.

Wil je een erfpacht berekening? Dit kan je online regelen en betalen met iDeal. De kosten bedragen € 149,00 inclusief BTW.

Onze klanten in Zaanstad over Scholten Makelaars:

Onze klanten beoordelen Scholten Makelaars met 4,7  van de 5 sterren
Makelaar Zaanstad

Gemiddeld een 9.2 op FundaEen makelaar in Zaanstad nodig?

Neem vrijblijvend contact ons voor een kennismakingsgesprek.

Direct iemand spreken?

Bel ons gratis 020 6890505

Ma - Vr: 09:00 - 17:30u

De makelaars van Scholten bemiddelen momenteel deze woningen:

Actuele verkoopinformatie over vastgoed in Zaanstad vind je bij onze verkoopmakelaar

Tijdens het hele verkoopproces houdt Scholten Makelaars je natuurlijk voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Op je eigen webpagina binnen ons klantenportaal kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week je dossier inzien Op dit persoonlijke portaal volg je de onderhandelingen, zie je de geplande bezichtigingen en lees je alle reacties van jouw woning in Zaanstad.

NVM makelaar

Scholten Makelaar is een NVM makelaar in Zaanstad.

Als NVM-makelaar zijn Scholten Makelaars deskundig en betrouwbaar.

Wij weten waar het om gaat als het aankomt op taxaties en onderhandelingen. Onze 20 meter brede etalage en plaatsing op Funda zorgt voor een optimale promotie van uw woning.

De professionaliteit van ons makelaarkantoor in Zaanstad zie je in alles terug

Een professionele fotosessie en een prachtige brochure, Scholten Makelaars zorgt ervoor. We zetten een fotopresentatie in onze etalage(s), plaatsen advertenties, melden je woning aan bij o.a. Funda.nl, Jaap.nl, Scholten.nl en de NVM. We versturen e-mails aan woningzoekenden in onze database, regelen afspraken met potentiële kopers en begeleiden en coördineren de bezichtigingen. We onderhandelen namens jou over de uiteindelijke verkoopprijs en stellen de koopovereenkomst op met alle gemaakte afspraken en eventuele ontbindende voorwaarden. We regelen de laatste woninginspectie, nemen de meterstanden op en zijn erbij als je bij de notaris de leveringsakte moet ondertekenen.

Zeer diverse woningen verkocht

Scholten Makelaars heeft in de loop der jaren al verschillende type woningen verkocht. Van mooie statige grachtenpanden tot een enkele kamer. Wij weten precies hoe wij elk type woning in de markt moeten zetten. Of je nu een appartement, rijtjeshuis of woonark wilt verkopen wij vinden de juiste koper voor de juiste prijs voor je!

Voor dat je het weet is jouw bijzondere paleis verkocht!

Voordelen om jouw woning door Scholten Makelaars te laten verkopen

  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Goed geschoolde makelaars
  • Kennen de huizenmarkt in Zaanstad door en door
  • NVM-makelaars
  • Wij behartigen uw belang!

Verkoop mijn woning!

Twijfel niet langer en schakel onze hulp in om ook jouw woning te verkopen!