author Bel direct: 020 6890505
Ben Spronk

Ben Spronk

Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Hoewel ik in Amstelveen ben geboren kan ik gerust zeggen dat ik in Amsterdam wel getogen ben. Ik heb er op school gezeten en lang in hartje centrum gewerkt. Na een opleiding in de detailhandel te hebben afgerond ben ik in 2007 begonnen met stagelopen op een groot kantoor in het centrum. Tegelijkertijd heb ik de makelaarsopleiding afgerond. Hetzelfde bedrijf nam mij later in dienst.
In 2010 ben ik voor Scholten Makelaars in Amsterdam West gaan werken. Mijn middelbare opleiding was technisch gericht, welke uiteraard goed van toepassing komt in de makelaardij. Inmiddels woon in zelf ook al een paar jaar in dit fantastische gedeelte van Amsterdam. Door de makelaardij is mijn passie voor Amsterdam echt gegroeid. Alles wat er maar te lezen valt of te zien over de historische binnenstad zoek ik graag op, maar de stadsuitbreidingen in de 19e eeuw, jaren 20-40 en plan Van Eesteren heeft ook zeker mijn interesse.

In mijn vrije tijd rijd ik graag met de motor (weg & circuit) en in het weekend zoek ik de gezelligheid op met mijn vrienden in de kroeg.

    CONTACT Ben Spronk