author Bel direct: 020 6890505
Kitty Stolk

Kitty Stolk

Accountmanager VvE Beheer

Sinds 1998 ben ik werkzaam in het Amsterdamse vastgoed waar ik per toeval in ben gerold. De eerste elf jaren heb ik me toegespitst op het Vereniging van Eigenaren (VvE) beheer.
Opmerkelijk detail is dat ik in die jaren al een bijzonder prettige relatie had met Scholten makelaardij. Na beëindiging van mijn toenmalige makelaarskantoor ben ik op zoek gegaan naar nieuwe uitdagingen. Deze vond ik bij een financieel detacheringsbureau waarin ik vooral op organisatorisch vlak bezig ben geweest.
Toch bleef het vastgoed boeien en ben ik overgestapt naar het groot bedrijf op het gebied van technisch beheer van kantoor- en VvE panden. De ervaringen van het grote bedrijf hebben mij verrijkt, maar ik voel mij beter thuis in een omgeving met een persoonlijke sfeer.
Sinds mei 2015 mag ik dat weer ervaren bij Scholten makelaardij.
Vooral het persoonlijke contact met bestuur en leden van de VvE-en werkt prettig, boeiend en afwisselend.

Sinds 1998 reis ik elke werkdag vanuit mijn woonplaats naar Amsterdam om daarna weer terug te keren bij mijn partner en dochter. In mijn vrije tijd ben ik momenteel druk met ons nieuwe huisje, maar hoop eerdaags weer tijd te hebben voor mijn andere passies (uitgebreid) koken (met en voor vrienden), taarten maken en decoreren en ook op een andere manier creatief bezig te zijn.

    CONTACT Kitty Stolk