author Bel direct: 020 6890505
 • Overzicht
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • In beeld
 • Tekeningen
 • Kaart

Overzicht

Amsterdam

Bestevaerstraat 119HS

Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS

Recent gerenoveerd royaal dubbel benedenhuis op EIGEN GROND met tuin op het westen! DE LIGGING Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel West en slechts op tien minuten fietsenafstand van de Jordaan, Westerpark en het centrum. In de directe omgeving is er een grote diversiteit aan winkels, voorzieningen en horecagelegenheden (o.a. Van de Buurt,…

Lees de volledige omschrijving

Vraagprijs: € 600.000,- k.k.

Kenmerken

 • Woonopppervlakte119 m2
 • Inhoud300 m3
 • Aantal kamers4

Omschrijving

Recent gerenoveerd royaal dubbel benedenhuis op EIGEN GROND met tuin op het westen!

DE LIGGING
Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel West en slechts op tien minuten fietsenafstand van de Jordaan, Westerpark en het centrum. In de directe omgeving is er een grote diversiteit aan winkels, voorzieningen en horecagelegenheden (o.a. Van de Buurt, Café Partisan, Faam, Bar Spek en Café Thuys) aan onder andere de Clercqstraat, Jan Evertsenstraat en Admiraal de Ruijterweg. De Food- en Filmhallen liggen eveneens op steenworp afstand, net als het Rembrandtpark en het Erasmuspark. De woning is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A-10 afslag S105 en met het openbaar vervoer (o.a. tramlijn 7, 12, 13 en 14). Voor informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

DE WONING
Begane grond
Centrale hal via algemene trappenhuis, entree naar woongedeelte. Aan de achterzijde is dit jaar nog een uitbouw gerealiseerd. De nieuwe pui is voorzien van isolerende beglazing welke tot het plafond loopt. Deze grote raampartijen, in combinatie met de brede lichtstraat in de uitbouw, zorgen voor veel lichtinval. Deze ruimte is dan ook als zitkamer ingericht. Tevens bereik je vanaf de woonkamer de kamer die momenteel als werkkamer is ingericht. Deze kamer heeft een open verbinding met de woonkamer en is, indien gewenst, met minimale aanpassingen gesloten te maken. De keuken, welke aan de voorzijde is geplaatst, is zeer compleet te noemen. Onder andere is de keuken voorzien van een 5- pits gaskookplaat met afzuigkap, een oven, Siemens vaatwasser, en een koelkast met 3 vrieslades. Het eiland, die tevens als bar dient, is voorzien van een spoelbak met hoge kraan. De keukenkasten/deuren zijn uitgevoerd in hoogglans wit terwijl het werkblad van granito is. Voor de wasmachine en de cv-opstelling is een aparte kast gemaakt welke tussen het woongedeelte en de keuken is gelegen. Dit tussen gedeelte leent zich uitstekend om een grote eettafel te plaatsen. Het separate toilet (met fonteintje) bereik je vanaf de hal. Tot slot is de gehele begane grondverdieping voorzien van een fraaie lamel-parket vloer.

Benedenverdieping
Middels de centrale hal bereik je de benedenverdieping welke als slaapverdieping wordt gebruikt. De gang op deze verdieping biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde is de kamer gesitueerd die als hoofdslaapkamer is ingericht. Door de lichtstraat voelt de kamer licht en ruim aan. De tweede kamer is aan de voorzijde gelegen en is tevens voorzien van een lichtstraat. De op maat gemaakte inbouwkasten bieden ruimte voor veel opslag. De complete badkamer is voorzien van een bad, douchecabine, wastafelmeubel en een toilet. Er is ook nog een extra ruimte welke als inloopkast is ingericht (te bereiken vanaf de gang).

Buitenruimte
Via de openslaande deuren bereikt u de nette tuin (west georiënteerd) met een recent aangelegde houten vlonder en een tuinhuis ter grootte van 21 vierkante meter.

BIJZONDERHEDEN

Woonoppervlakten
De oppervlakte van de woning is ca 119 vierkante meter.
De tuin is 45 vierkante meter.
Tuinhuis 21 vierkante meter.

Elektra
De groepenkast is voorzien van 5 groepen voorzien van een aardlekschakelaar (vernieuwd in 2007).

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een c.v.-installatie van het merk Intergas uit 2007 (laatste onderhoud dit jaar).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt via bovengenoemde c.v. installatie.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is 1924.

Onderhoud
De woning is zowel intern als extern goed onderhouden.

Milieu
Milieubezwarende verontreinigingen zijn niet bekend.

Aanschrijvingen
Er zijn geen aanschrijvingen bekend bij de verkoper of Bouw- en Woningtoezicht.

Eigendomssituatie
Gelegen op EIGEN GROND!

Vereniging van Eigenaars
Het betreft een kleinschalige VvE genaamd Bestevâerstraat 117 en 119 (met 8 appartementen). De administratie en het technische beheer is uitbesteed aan Delair Vastgoed. De servicekosten bedragen 102,- per maand.
In 2014 zijn de ramen en deuren voor het laatst nog geschilderd.

Oplevering
Oplevering in overleg.

Notaris
Keuze koper, mits Amsterdam.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting.

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerBestevaerstraat 119 HS
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 HL
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 600.000,- k.k.
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud300 m3
 • Bouwjaar1924
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Afmetingen

 • Woonoppervlakte119 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuinachtertuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarmingc.v.-ketel
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Bouwjaar C.V.2007
 • Merk/type C.V.Intergas
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Hoofdfoto Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 2 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 3 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 4 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 5 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 6 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 7 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 8 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 9 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 10 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 11 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 12 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 13 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 14 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 15 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 16 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 17 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 18 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 19 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 20 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 21 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 22 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 23 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 24 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 25 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 26 Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Foto 27

Tekeningen

Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Plattegrond Amsterdam – Bestevaerstraat 119HS – Plattegrond 2

Kaart