author Bel direct: 020 6890505
 • Overzicht
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • In beeld
 • Tekeningen
 • Kaart

Overzicht

Amsterdam

Doggersbankstraat 24II

Amsterdam – Doggersbankstraat 24II

Sfeervolle 4-kamer woning op een gunstige ligging mét afgekochte erfpacht! De woning: Via het nette trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage. Binnenkomst is in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd, biedt toegang tot de gesloten zijkamer. Deze kamer is…

Lees de volledige omschrijving

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Kenmerken

 • Woonopppervlakte48 m2
 • Inhoud139 m3
 • Aantal kamers4

Omschrijving

Sfeervolle 4-kamer woning op een gunstige ligging mét afgekochte erfpacht!

De woning:
Via het nette trappenhuis bereik je de woning op de tweede etage. Binnenkomst is in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gesitueerd, biedt toegang tot de gesloten zijkamer. Deze kamer is momenteel ingericht als werkkamer. De brede ramen bieden veel zicht over de rustige, breed opgezette straat met een groenstrook. De brede ramen zorgen ook voor voldoende daglichttoetreding. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 slaapkamers welke toegang verstrekken tot het balkon. De keuken (tevens aan de achterzijde) is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling. De keuken is uitgerust met onder andere een vaatwasser, een 5-pits gaskookplaat (Smeg), combi-oven (Smeg) koelkast met vriesvak. Doordat de badkamer in de loop der tijd is vergroot is de ruimte functioneel te noemen. Voor de wanden in de badkamer is gekozen voor grote witte tegels, terwijl de granito vloer is voorzien van watervaste Mortex (waterdichte stuc) met betonlook. Het separate toilet bereik je vanaf de hal. De gehele woning is voorzien van een nette eikenhouten lamel parket vloer. Op de zolderetage is een individuele berging aanwezig van circa 9 vierkante meter.

De ligging:
Het appartement bevindt zich in stadsdeel West, Bos en Lommer. Het pand ligt gunstig ten opzichte van het centrum en grenst aan het populaire Westerpark. Ook het groene Erasmuspark is nabij. Binnen een kwartier op de fiets liggen de Jordaan en het centrum van Amsterdam. Bos en Lommer is volop in beweging, het is op dit moment een van de snelst ontwikkelende delen van Amsterdam. Er zijn allerlei originele initiatieven, opvallende nieuwe projecten en culturele festiviteiten. Verder is het er comfortabel winkelen en uitgaan met cafés als Mozaïek, Bar Roseval, het Westergasterras en Pacific Park. De grote hoeveelheid pleintjes, speelplaatsen en basisscholen maken het stadsdeel verrassend compleet. De verbindingen naar de stad en daarbuiten zijn bijzonder goed, met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10, zonder de bijbehorende geluidsoverlast. Er zijn goede busverbindingen en daarnaast stopt tram 12 & 14 voor de deur, die je binnen een paar minuten naar station Sloterdijk of bijvoorbeeld Museumplein brengt. Een parkeervergunning is per direct beschikbaar.

Het complex:
Het complex waar de woning onderdeel van uitmaakt draagt de naam “Complex Gibraltar I”. In en aan het complex hebben diverse werkzaamheden plaatsgevonden ten behoeve van de splitsing in appartementsrechten. Onder andere zijn alle trappenhuizen gerenoveerd, zijn er diverse schilderwerkzaamheden uitgevoerd en is de dakbedekking vernieuwd. De actieve vereniging (professioneel beheerd) zorgt ervoor dat het onderhoud middels een meerjarenonderhoudsbegroting bij blijft.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
De oppervlakte van de woning is 48 vierkante meter (exclusief balkon van 5 vierkante meter).
Berging op de zolderverdieping van 9 vierkante meter.

Verwarming
De woning beschikt over centrale verwarming (merk Intergas 2011). Deze installatie is in 2017 nog onderhouden.

Warm water
Middels bovengenoemde installatie.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is omstreeks 1936.

Onderhoud
Het appartement is zowel intern als extern goed onderhouden.

Milieu
Milieubezwarende verontreinigingen zijn niet bekend.

Aanschrijvingen
Er zijn geen aanschrijvingen bekend bij de verkoper of Bouw- en Woningtoezicht.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is vooruitbetaald t/m 30 juni 2061!! Algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 115,88 per maand. De administratie en het technische beheer wordt gevoerd door Ymere afdeling VvE Beheer.

Oplevering
In overleg.

Notaris
Keuze notaris is aan verkoper (mits in Amsterdam).

Er wordt een asbest- en een ouderdomsclausule in de koopakte opgenomen daar het een ouder pand betreft.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerDoggersbankstraat 24 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 PA
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud139 m3
 • Bouwjaar1936
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Afmetingen

 • Woonoppervlakte48 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan rustige weg

Verwarming en isolatie

 • Verwarmingc.v.-ketel
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Bouwjaar C.V.2011
 • Merk/type C.V.Intergas
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Hoofdfoto Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 2 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 3 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 4 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 5 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 6 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 7 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 8 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 9 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 10 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 11 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 12 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 13 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 14 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 15 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 16 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 17 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 18 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 19 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 20 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 21 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 22 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 23 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 24 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 25 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 26 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 27 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 28 Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Foto 29

Tekeningen

Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Plattegrond Amsterdam – Doggersbankstraat 24II – Plattegrond 2

Kaart