author Bel direct: 020 6890505
 • Overzicht
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • In beeld
 • Tekeningen
 • Kaart

Overzicht

Amsterdam

Egidiusstraat 7HS

Amsterdam – Egidiusstraat 7HS

Sfeervolle en lichte 3-kamer woning met vrij uitzicht over het Wachterliedplantsoen. Omgeving: In het alsmaar hipper wordende Bos & Lommer, ligt dit fantastisch lichte driekamerappartement. Letterlijk om de hoek ligt de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein, waar je terecht kan voor alle dagelijkse boodschappen. Ook zijn er steeds meer leuke speciaalzaakjes, koffietentjes…

Lees de volledige omschrijving

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

Kenmerken

 • Woonopppervlakte70 m2
 • Inhoud175 m3
 • Aantal kamers3

Omschrijving

Sfeervolle en lichte 3-kamer woning met vrij uitzicht over het Wachterliedplantsoen.

Omgeving:
In het alsmaar hipper wordende Bos & Lommer, ligt dit fantastisch lichte driekamerappartement. Letterlijk om de hoek ligt de Bos en Lommerweg en het Bos en Lommerplein, waar je terecht kan voor alle dagelijkse boodschappen. Ook zijn er steeds meer leuke speciaalzaakjes, koffietentjes en natuurlijk de Nieuwe Boekhandel. Voor een middagje relaxen hoef je alleen maar de straat uit te lopen: daar is namelijk de ingang van het prachtige Erasmuspark, waar je heerlijk kunt joggen, zonnen of een drankje drinken bij Terrasmus. De woning is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto ben je binnen enkele minuten op de ringweg. Een parkeervergunning is aan te vragen bij Cition. De woning is gelegen in een rustige straat, met enkel doorgaand (brom)fiets verkeer. Kortom, een heerlijke en rustige plek om te wonen in deze bos en lommerrijke buurt.

Indeling:
Via het open trappenhuis bereik je middels een eigen voordeur de woning welke is gelegen op de beletage. De gang biedt toegang tot alle ruimtes in de woning. De woonkamer, welke aan de voorzijde is gelegen, biedt net zoals de zijkamer toegang tot het balkon aan de voorzijde. De zijkamer doet thans functie als tweede slaapkamer. Vanaf het balkon, maar uiteraard ook vanuit de woonkamer, geniet je van het vrije uitzicht over het groene plantsoen, met speeltuin en kinderboerderij, en schuin uitzicht over de Erasmusgracht.

De zonnige leefkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een net keukenblok. Het achterste balkon is gelegen op het westen en bereik je vanaf de keuken of slaapkamer. Van hier geniet je van de goed onderhouden gemeenschappelijke binnentuin. Zowel vanaf de gang als de woonkamer heb je toegang tot de royale slaapkamer. Ook hier zie je de originele details terug zoals de glas-in-lood deuren en de paneeldeuren van de inbouwkasten. De eenvoudige maar nette badkamer met douche, wastafel en toilet heeft een massief granito vloer. De wanden zijn tot het plafond betegeld met witte tegels. Voor de vloer afwerking in onder andere de woonkamer en de slaapkamers is gekozen voor een lamel parket met een eiken houten toplaag. Tot slot beschik je over een privéberging op de begane grond van maar liefst 13 m². Deze berging is in 2010 gesplitst in een muziekkamer, voorzien van goede geluidsisolatie, en een ruimte die dienst doet als fietsenstalling en opslag.

Het complex is in 1993 gerenoveerd en voorzien van dubbel glas.

BIJZONDERHEDEN

Woonoppervlakte
De gebruikersoppervlakte (GO) is 67 m², excl. muziekkamer begane grond.

Elektra
De groepenkast bestaat uit 4 groepen met aardlekschakelaar.

Verwarming
De verwarming geschiedt door middel van een CV–installatie, merk Remeha (bouwjaar vermoedelijk 2010).

Warmwater
Deze voorziening geschiedt middels eerdergenoemde cv-ketel.

Bouwjaar
Het pand is gerealiseerd in 1940.

Eigen grond/erfpacht
Het complex is gelegen op gemeente erfpachtgrond waarvan de jaarlijkse canon is afgekocht t/m 30 september 2050. De algemene bepalingen van voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

Vereniging van Eigenaren
Het betreft een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De administratie is uitbesteed aan Twins VvE Beheer De servicekosten zijn € 91,38 per maand.
De VvE heeft t.b.v. het onderhoud een meerjarenonderhoudsplan opgesteld.

Notaris
Keuze koper mits in Amsterdam

Oplevering
In overleg

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdoms- en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het een ouder pand betreft.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerEgidiusstraat 7 HS
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 GK
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud175 m3
 • Bouwjaar
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte70 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Liggingaan park, in woonwijk, vrij uitzicht

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Hoofdfoto Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 2 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 3 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 4 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 5 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 6 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 7 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 8 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 9 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 10 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 11 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 12 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 13 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 14 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 15 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 16 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 17 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 18 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 19 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 20 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 21 Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Foto 22

Tekeningen

Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Plattegrond Amsterdam – Egidiusstraat 7HS – Plattegrond 2

Kaart