author Bel direct: 020 6890505
 • Overzicht
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • In beeld
 • Tekeningen
 • Kaart

Overzicht

Amsterdam

Haarlemmerweg 583HS

Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS

Ruime 4 kamer kluswoning van 74 m2 met een tuin van ca. 90 m2 op het zuiden. Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen). Het complex “Gibraltar” gelegen in voormalig stadsdeel Bos & Lommer (tegenwoordig stadsdeel West) is een upcoming buurt want door de vele renovatieprojecten…

Lees de volledige omschrijving

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Kenmerken

 • Woonopppervlakte74 m2
 • Inhoud248 m3
 • Aantal kamers4

Omschrijving

Ruime 4 kamer kluswoning van 74 m2 met een tuin van ca. 90 m2 op het zuiden.

Let op, de woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen).

Het complex “Gibraltar” gelegen in voormalig stadsdeel Bos & Lommer (tegenwoordig stadsdeel West) is een upcoming buurt want door de vele renovatieprojecten zoals deze, het toegenomen eigen woning bezit en de centrale ligging ten opzichte van het centrum vinden steeds meer woningzoekenden hier een betaalbaar alternatief in een gezellige buurt.

Het culturele centrum Westergasfabriek ligt op loop/fietsafstand. In de zomer gebeurt hier veel. Festivals, concerten en vele andere evenementen worden georganiseerd. Ook kun je hier uitstekend eten, dansen en naar de bioscoop. De bekende Westermarkt, gelegen in het hartje van de Jordaan, is eveneens op loop/fietsafstand.
Tevens zijn de uitvalswegen goed te noemen. Zo zit je met 5 minuten op de A10 (oprit S103). Station Sloterdijk is ook niet te ver weg en tram 12 stopt om de hoek. Zin om eens rustig bij te komen? Dan kunt u ook terecht in het nieuwe en hippe café Pistou, gevestigd aan de Admiraal de Ruijterweg/Van Gentstraat. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u onder andere terecht op de Bos & Lommerweg met zijn ruime aanbod aan supermarkten en speciaalzaken.

In het kader van de splitsing heeft de woningbouwvereniging diverse onderhoudswerkzaamheden laten verrichten. Denk dan aan het schilderwerk van de kozijnen, de renovaties van de trappenhuizen alsmede de vervanging van de dakbedekking.

INDELING

Entree/hal
Via de eigen entree bereik je de woning gelegen op de begane grond met 4 kamers.
De centrale hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning.

Woonkamer
De lichte woonkamer is aan de voorzijde van het appartement gesitueerd en biedt uitzicht over de Haarlemmerweg.

Keuken
De half open keuken is gesitueerd aan de achterzijde. Vanuit de keuken is er toegang naar de tuin welke gesitueerd is op het Zuiden.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over drie slaapkamers. 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement en bieden toegang tot de tuin. De 3e kamer is aan de voorzijde gelegen en is te bereiken via de woonkamer.

Badkamer/toilet
De badkamer is verouderd en te bereiken vanaf de slaapkamer aan de achterzijde. De toiletruimte is separaat en bereikbaar vanaf de hal.

BIJZONDERHEDEN

Oppervlakten
Het gebruiksoppervlak van het appartement is 74 m² (GO).
Tevens is er nog een berging (circa 3 m²) gelegen in de tuin.

Elektra
De groepenkast is voorzien van 3 groepen met aardlekschakelaar

Verwarming
De verwarming geschiedt middels de cv ketel van het merk ABW.

Warm water
Warm water middels bovengenoemde voorziening.

Bouwjaar
Het bouwjaar van het pand is circa 1936.

Onderhoud
De woning is zowel intern als extern goed onderhouden.

Eigen grond/erfpacht
De grond is belast met erfpacht, de jaarlijkse canon is door Ymere vooruitbetaald t/m 31 augustus 2061!!

Vereniging van Eigenaren
De maandelijkse bijdrage aan de VvE is € 115,03 per maand. Het beheer wordt verzorgd door Yver.

Oplevering
In overleg, kan snel.

Projectnotaris
Lubbers & Dijk Notarissen.

Overige bijzonderheden
Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen alsmede een ouderdomsclausule.
De berging van nr. 581 loopt deels door in de tuin van de woning. Derhalve wijkt de feitelijke situatie af van de splitsingstekening. Deze bijzonderheid wordt in de koopakte opgenomen.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerHaarlemmerweg 583 HS
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 PP
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud248 m3
 • Bouwjaar1936
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3

Afmetingen

 • Woonoppervlakte74 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuinachtertuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak

In beeld

Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Hoofdfoto Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 2 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 3 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 4 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 5 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 6 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 7 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 8 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 9 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 10 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 11 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 12 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 13 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 14 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 15 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 16 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 17 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 18 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 19 Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Foto 20

Tekeningen

Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Plattegrond Amsterdam – Haarlemmerweg 583HS – Plattegrond 2

Kaart

Helaas is er geen kaart beschikbaar van dit object.