author Bel direct: 020 6890505
 • Overzicht
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • In beeld
 • Tekeningen
 • Kaart

Overzicht

Amsterdam

Hoofdweg 447II

Amsterdam – Hoofdweg 447II

Gunstig ingedeeld, kant en klare 3-kamerwoning met een balkon aan de voor- en achterzijde én afgekochte erfpacht!  Indeling: Vanaf het gemeenschappelijke trappenhuis is de woning op de 2e etage te bereiken. De hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en staat in verbinding met de open…

Lees de volledige omschrijving

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Kenmerken

 • Woonopppervlakte49 m2
 • Inhoud162 m3
 • Aantal kamers3

Omschrijving

Gunstig ingedeeld, kant en klare 3-kamerwoning met een balkon aan de voor- en achterzijde én afgekochte erfpacht! 

Indeling:
Vanaf het gemeenschappelijke trappenhuis is de woning op de 2e etage te bereiken. De hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en staat in verbinding met de open keuken. Doordat de woning in een gedeelte van de straat is gelegen waar het pand verspringt, beschikt de woning over een erker. Deze extra ruimte leent zich uitstekend om als eethoek in te richten. Daarnaast heeft deze woning als een van de weinige in de straat een balkon aan de voorzijde. Het balkon is oost gesitueerd dus zeer geschikt om ’s ochtends in het zonnetje te ontbijten. De nette witte keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouw apparatuur. Denk dan bijvoorbeeld aan een inbouw-vaatwasser, gaskookplaat met afzuigkap en een inbouwoven. Ook de aansluiting voor de wasmachine is in de keuken terug te vinden. De nette badkamer, afgewerkt met nette witte wandtegels en zwart/witte vloertegels, is gelegen in het midden van de woning en voorzien van een douche (met schuifwand) en een wastafel. Het toilet is separaat en voorzien van dezelfde wand- en vloertegels. Verder beschikt de woning over 2 functionele slaapkamers aan de achterzijde. Vanaf beide kamers heb je toegang tot het zonnige balkon met middag- en avondzon welke een fraai uitzicht biedt op de diverse Amsterdamse binnentuinen. 

De buurt:
Het appartement is centraal gelegen dichtbij het populaire Rembrandtpark en dicht bij het Erasmuspark voor een heerlijke wandeling in de natuur. Op loopafstand zijn de diverse winkelstraten gelegen zoals het Mercatorplein, de Jan Evertsenstraat, Postjesweg en de Kinkerstraat. Daarnaast zijn er leuke hippe cafés en restaurants in de directe omgeving, zoals Café Huiskamer van Rembrandt, Café Zurich, Frits, Café Cook, Kaufman, Radijs, Edel en Bar Baarsch. In het nabij gelegen Rembrandtpark is er voldoende gelegenheid om te sporten en te genieten van een mooie zomerse dag. Een heerlijk park met veel vijvers én er is ook een kinderboerderij. Naast het park zijn er volop sportfaciliteiten in de buurt. Een zwembad met sportschool om de hoek, openbare tennisvelden en voetbalvelden om de hoek. Bij de dichtbijgelegen Erasmusgracht is er genoeg ruimte voor een ligplaats van een bootje.
Mede door de mooie locatie, met alle gemakken van de stad binnen hand bereik, is het een aantrekkelijke woonomgeving.

Bereikbaarheid:
Het appartement is perfect bereikbaar; binnen een aantal minuten zit je op de Ring A-10. Op 5 minuten fietsafstand ligt NS station Lelylaan. Diverse bus- en tramlijnen voor de deur brengen je overal in Amsterdam. En met 10 minuten fietsen sta je op het Leidseplein! Parkeren middels vergunningstelsel. 

Kenmerken:
Nette woning die zo te betrekken is; 
Keuken met inbouwapparatuur;
Erfpacht afgekocht t/m 15 januari 2064!
Woonoppervlakte van 49 m² (conform Meetinstructie NEN 2580);
Balkons met een totale oppervlakte van 10 m²; 
Bouwjaar 1927 (gebouwd onder de bouwstroming Amsterdamse School, onderdeel van gordel 20-40);
Kleine VvE (4 leden) beheerd door Ribon Beheer BV;
Servicekosten € 75,-;
Dubbel glas aan de voor- en achterzijde;
Cv ketel Intergas (2008);
De splitsingstekening komt niet geheel overeen met de feitelijke situatie;
De Admiralenbuurt, waar de woning is gelegen, is voorgedragen om aangewezen te worden als rijksbeschermd stadsgezicht.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580 en is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerHoofdweg 447 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 CW
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud162 m3
 • Bouwjaar1927
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte49 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Type dakplat dak

In beeld

Amsterdam – Hoofdweg 447II – Hoofdfoto Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 2 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 3 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 4 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 5 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 6 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 7 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 8 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 9 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 10 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 11 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 12 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 13 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 14 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 15 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 16 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 17 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 18 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 19 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 20 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 21 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 22 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 23 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 24 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 25 Amsterdam – Hoofdweg 447II – Foto 26

Tekeningen

Amsterdam – Hoofdweg 447II – Plattegrond

Kaart

Helaas is er geen kaart beschikbaar van dit object.