Amsterdam – Jan den Haenstraat 8E (HS)

€ 550.000,- kosten koper

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerJan den Haenstraat 8 E (HS)
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1055 WD
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 550.000,- kosten koper
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud345 m3
 • Bouwjaar1935
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers0

Afmetingen

 • Woonoppervlakte115 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuinachtertuin
 • Liggingaan rustige weg, in woonwijk

Verwarming en isolatie

 • Verwarming
 • Warmwater
 • Type daksamengesteld dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Omschrijving

Amsterdam – Jan den Haenstraat 8E (HS)

*** OPEN HUIS WOENSDAG 26 SEPTEMBER 2018 TUSSEN 17:00 EN 18:00 UUR ***

Casco dubbele benedenwoning van ca. 115 m²!

In de buurt Landlust in Bos & Lommer is een complex gelegen met de naam BLOOM. Het complex is geheel gerenoveerd.

De woning
Deze dubbele benedenwoning (met eigen voordeur) van ca. 115 vierkante meter wordt casco te koop aangeboden. Dit betekent dat je (m.u.v. de aanwezige wanden) alle vrijheid hebt om de indeling en afwerking te bepalen. Bij de start ben je ervan verzekerd dat de basis, het casco, goed is. Je bepaalt zelf waar de keuken komt, waar de woonkamer komt en hoeveel slaapkamers je maakt. Let op: Deze woning dient aan de hand van een checklist afgebouwd te worden. Diverse punten worden door de kopers begeleider gecontroleerd. Mede door de grote tuinen zijn deze woningen uitermate geschikt voor gezinnen.

Het complex
BLOOM is een gebouw uit de jaren ‘30 en bestaat in totaal uit 172 woningen. Circa 152 woningen komen beschikbaar voor koop. De koopwoningen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

De ligging
BLOOM ligt aan de Jan den Haenstraat, de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z’n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko’s.
Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden
– Een uitbouw is niet mogelijk door de ligging van de woning.
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-04-2067.
– Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
– Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen.
– Foto’s zijn mogelijk van een soortgelijke woning.

Geïnteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www.woneninbloom.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in BLOOM iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

Plattegrond

Geen plattegronden beschikbaar

Reageren op Woning