author Bel direct: 020 6890505
 • Overzicht
 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • In beeld
 • Tekeningen
 • Kaart

Overzicht

Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 128II

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II

Charmante 3-kamerwoning in het gewilde “Geuzenhof I complex” midden in de Baarsjes. Locatie: De woning is fraai gelegen aan een ventweg aan de Willem de Zwijgerlaan. De laan kenmerkt zich door een groenstrook met haar imposante platanen. Vanaf het balkon aan de achterzijde heb je een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, die door de…

Lees de volledige omschrijving

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Kenmerken

 • Woonopppervlakte48 m2
 • Inhoud148 m3
 • Aantal kamers3

Omschrijving

Charmante 3-kamerwoning in het gewilde “Geuzenhof I complex” midden in de Baarsjes.

Locatie:
De woning is fraai gelegen aan een ventweg aan de Willem de Zwijgerlaan. De laan kenmerkt zich door een groenstrook met haar imposante platanen. Vanaf het balkon aan de achterzijde heb je een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke tuin, die door de vereniging uitstekend wordt onderhouden. Een mooie, rustige locatie met veel groen zorgt voor een aangename woonomgeving. In de buurt ben je van alle gemakken voorzien. Een heel scala aan winkels bevindt zich om de hoek. Dagelijkse boodschappen vind je bijvoorbeeld bij Albert Heijn, een warme bakker en Stach Food. Daarnaast biedt de directe omgeving een ruim aanbod aan leuke eet- en drinkgelegenheden zoals The Fat Pie, Café Thuys, Café Partisan en ga zo maar door. Ook trekpleister De Foodhallen, naast de Ten Katemarkt, is op loopafstand gelegen. Op de fiets ben je binnen enkele minuten in het Westerpark, het Vondelpark, de Jordaan, het centrum en de stations Sloterdijk en Centraal. Voor fitness kun je goed terecht bij Your Fitness aan de Jan van Galenstraat. De A10 is snel te bereiken met de auto. Parkeren kan voor de deur met een parkeervergunning. Ook met het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar. Tram 12, 13 en 14 stoppen om de hoek. De bussen 18 en 80 brengen je o.a. naar Amsterdam Centraal en Zandvoort.

Indeling
Entree/ hal vanaf het gemeenschappelijke trappenhuis, via de hal bereik je alle vertrekken in de woning. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en biedt uitzicht over de fraaie groenstrook. De zijkamer aan de voorzijde, welke momenteel als slaapkamer is ingericht, bereik je tevens via de woonkamer. Doordat de teruggeplaatste tussenwand gemakkelijk te verwijderen is, maak je eenvoudig een open eetkamer. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer gelegen welke genoeg ruimte biedt voor een 2-persoonsbed en een kledingkast. Vanaf deze ruimte bereik je de nette badkamer. Middels de openslaande deuren bereik je het balkon. De keuken, welke tevens aan de achterzijde is gelegen, is voorzien van diverse apparatuur. Ook vanaf deze ruimte kan je het balkon betreden welke uitzicht biedt over de nette gemeenschappelijke binnentuin (ontworpen door Mien Ruys). De toilet is separaat en te bereiken vanaf de hal. In de onderbouw is ten slotte een eigen (latten) berging aanwezig van ca. 4 vierkante meter.

Oppervlakte
De gebruikersoppervlakte van het appartement is 48 m².

Elektra
De groepenkast bestaat uit 3 groepen voorzien van een aardlekschakelaar.

Verwarming
De woning is voorzien van een nieuwe HR cv ketel van het merk Intergas (2017).

*De VvE Geuzenhof I heeft besloten om gefaseerd de VR cv-ketels om te zetten naar HR cv-ketels. Om dit financieel te kunnen bewerkstelligen heeft de VvE Geuzenhof I een 10 jarige financiering bij de SvN afgesloten. De rente en aflossing zijn opgenomen in de servicekosten. De huidige eigenaars hebben al een voorschot van € 800,- betaald.

Warm water voorziening geschiedt via hetzelfde systeem.

Onderhoud
De woning is zowel intern als extern goed onderhouden.

Erfpacht
Erfpacht canon is vooruitbetaald tot en met 31 augustus 2018. De nieuwe canon is reeds vastgesteld, de jaarlijkse canon wordt vanaf 1 september 2018 € 270,- (jaarlijks geïndexeerd).

Vereniging van Eigenaren
Het beheer wordt uitgevoerd door de firma Rappange. De servicekosten bedragen thans € 96,55 per maand. Dit bedrag is inclusief een spaarbedrag voor de omzetting van een VR gestookte naar een HR gestookte cv-installatie.
Doordat het aanzicht van het complex beeldbepalend is heeft de gemeente besloten het complex op te nemen op de gemeentelijke monumentenlijst. Een energielabel zal daardoor (vrijstelling) ook niet aan koper worden overhandigd.

Oplevering
Oplevering in overleg.

Overige bijzonderheden
Er wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule in de koopakte opgenomen daar het object onderdeel is van een ouder pand.

Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

 • Straat en nummerWillem de Zwijgerlaan 128 II
 • PlaatsAMSTERDAM
 • Postcode1056 JV
 • StatusVerkocht

Prijs en aanvaarding

 • Vraagprijs€ 250.000,- k.k.
 • Aanvaardingin overleg

Kenmerken

 • Inhoud148 m3
 • Bouwjaar1934
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte48 m2

Tuin en overige buitenruimtes

 • Tuingeen tuin
 • Ligging

Verwarming en isolatie

 • Verwarmingc.v.-ketel
 • Warmwaterc.v.-ketel
 • Bouwjaar C.V.2017
 • Merk/type C.V.Intergas
 • Type dakplat dak
 • Isolatiedubbel glas

In beeld

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Hoofdfoto Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 2 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 3 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 4 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 5 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 6 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 7 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 8 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 9 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 10 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 11 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 12 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 13 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 14 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 15 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 16 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 17 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 18 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 19 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 20 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 21 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 22 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 23 Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Foto 24

Tekeningen

Amsterdam – Willem de Zwijgerlaan 128II – Plattegrond

Kaart