author Bel direct: 020 6890505

Jouw woning verkopen in Amsterdam Noord

Je hebt besloten om je woning in Amsterdam Noord te verkopen. Het liefst wil je dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat je een mooi bedrag krijgt voor jouw woning. Scholten Makelaars kan je daar goed bij helpen! Omdat wij ons verdiepen in de persoon achter “en in” de woning.

Woning verkopen Amsterdam Noord

Stappenplan om jouw woning in Amsterdam Noord te verkopen

Woning verkopen Amsterdam Noord

Stap 1: Een goede start maken

Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin we samen je wensen bespreken. Aansluitend geven wij je een advies op maat, gericht op je persoonlijke situatie.
Als gecertificeerd makelaar garanderen wij een goed advies over de marktwaarde van jouw woning. In 2017 hebben wij ruim 280 woningen succesvol aan- en verkocht.
Onze klanten beoordelen onze werkzaamheden met een 9.2, waar wij erg trots op zijn!

Stap 2: Plan de campagne opstellen

Het is van belang om een goede prijs voor je woning te vragen. Om tot een goede waardering te komen zullen wij je woning grondig bekijken en ons verdiepen in diverse informatiebronnen. Maar juist ook sfeer en gevoel bepalen mede de prijs van een woning. Daarom zijn wij daarop gespitst!

Samen met jou bekijken wij wat in jouw situatie wenselijk is voor we de woning in gaan zetten. Natuurlijk op Funda en onze eigen site Scholten.nl maar soms is een advertentie in een dagblad of juist een openhuisactie wel weer handig. In ieder geval een uitgekiend activiteitenplan als basis.

 • Het bepalen van de prijsstrategie

 • Marktpositie bepalen

 • Gericht inzetten van digitale marketing zoals Funda, Google & Scholten.nl

 • Offline Marketing toepassen: Verkoopbord, beeldmateriaal vastleggen, brochures, etc.

Woning verkopen Amsterdam Noord

Ben Spronk Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Bekijk Profiel
Woning verkopen Amsterdam Noord

Richard van Gaelen Register Makelaar/Taxateur (RMT)

Bekijk Profiel
Woning verkopen Amsterdam Noord

Stap 3: Uitvoeren van het plan

Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen en zullen de kijkers (en wellicht hun aankopende makelaar) uitgebreid informeren. In een persoonlijk contact met kandidaat-kopers kunnen wij er bovendien achter komen welke vervolgstappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Je hoeft bij de bezichtigingen niet aanwezig te zijn. Potentiële kopers voelen zich vaak vrijer als de bewoners niet aanwezig zijn bij de bezichtigingen.

 • Overleg en advies over de presentatie van de woning

 • Woning aanmelden bij Funda, NVM, etc.

 • Afspraken maken en bezichtigingen bijwonen

 • Deskundig en professioneel onderhandelen

Stap 4: De verkoop!

Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stellen wij of een notaris in Amsterdam een koopovereenkomst op. Hierin wordende gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen.
Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij of zij alsnog van de aankoop kan afzien.

Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt deze een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Voordat je naar de notaris gaat, zal de koper doorgaans de woning willen inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat is. Wij begeleiden deze inspectie en nemen samen de meterstanden op. Daarna gaan wij met je mee naar de notaris om de leveringsakte te ondertekenen.

Ook na de verkoop staan wij voor je klaar. Je kunt op ons rekenen als je na de overdracht nog vragen hebt.

✓ Opstellen koopakte en begeleiding bij ondertekening

✓ Termijnbewaking van de bankgarantie en de ontbindende voorwaarden

✓ Woninginspectie

✓ Overdracht bij de Notaris

Woning verkopen Amsterdam Noord

Wat huizenverkopers over Scholten Makelaars zeggen:

Onze klanten beoordelen Scholten Makelaars met 5 van de 5 sterren
Woning verkopen Amsterdam Noord

Gemiddeld een 9.2 op FundaU wilt uw huis verkopen?

Neem vrijblijvend contact ons voor een kennismakingsgesprek.

Direct iemand spreken?

Bel ons gratis 020 6890505

Ma - Vr: 09:00 - 17:30u

Ons huidige aanbod te verkopen woningen

Actuele verkoopinformatie over de verkoop van jouw woning in Amsterdam Noord

Tijdens het hele verkoopproces houdt Scholten Makelaars je natuurlijk voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen. Op je eigen webpagina binnen ons klantenportaal kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week je dossier inzien Op dit persoonlijke portaal volg je de onderhandelingen, zie je de geplande bezichtigingen en lees je alle reacties van jouw woning in Amsterdam Noord.

Professioneel je huis verkopen in Amsterdam Noord!

Een professionele fotosessie en een prachtige brochure, Scholten Makelaars zorgt ervoor. We zetten een fotopresentatie in onze etalage(s), plaatsen advertenties, melden je woning aan bij o.a. Funda.nl, Jaap.nl, Scholten.nl en de NVM.  We versturen e-mails aan woningzoekenden in onze database, regelen afspraken met potentiële kopers en begeleiden en coördineren de bezichtigingen. We onderhandelen namens jou over de uiteindelijke verkoopprijs en stellen de koopovereenkomst op met alle gemaakte afspraken en eventuele ontbindende voorwaarden. We regelen de laatste woninginspectie, nemen de meterstanden op en zijn erbij als je bij de notaris de leveringsakte moet ondertekenen.

Zeer diverse woningen verkocht

Scholten Makelaars heeft in de loop der jaren al verschillende type woningen verkocht. Van mooie statige grachtenpanden tot een enkele kamer. Wij weten precies hoe wij elk type woning in de markt moeten zetten. Of je nu een appartement, rijtjeshuis of woonark wilt verkopen wij vinden de juiste koper voor de juiste prijs voor je!

Voor dat je het weet is jouw bijzondere paleis verkocht!

Voordelen om jouw woning door Scholten Makelaars te laten verkopen

 • Al meer dan 30 jaar ervaring
 • Goed geschoolde makelaars
 • Kennen de huizenmarkt in Amsterdam Noord door en door
 • NVM-makelaars
 • Wij behartigen uw belang!

Verkoop mijn woning!

Twijfel niet langer en schakel onze hulp in om ook jouw woning te verkopen!