Over Ons

Ruim thuis in Amsterdam

Het succes van Scholten Makelaars komt vooral door het feit dat wij de wensen van onze klanten voorop stellen. Iedere klant heeft andere wensen om langdurig en gelukkig te wonen en te leven.

Uw woonomgeving is eigenlijk belangrijker dan de woning op zich. En dat realiseren Scholten Makelaars zich uitstekend.

Als NVM-makelaar zijn Scholten Makelaars deskundig en betrouwbaar. Wij weten waar het om gaat als het aankomt op taxaties en onderhandelingen. Onze 20 meter brede etalage en plaatsing op Funda zorgt voor een optimale promotie van uw woning.

Ons verhaal

Scholten Makelaars

Scholten Makelaars is opgericht in 1984 en heeft sindsdien gezorgd voor een vaste waarde in de Amsterdamse onroerendgoedmarkt. De organisatie bestaat inmiddels uit makelaars en vastgoeddeskundigen, waarbij 11 medewerkers u iedere dag van dienst zijn.

Wij richten ons op zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij. Daarnaast zijn wij specialist in het Beheer van Vastgoed van zowel huur als Vereniging van Eigenaren. Ook adviseren wij gemeentes, ondernemers, beleggers, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Op ons kantoor aan de Willem de Zwijgerlaan 119-123 hebben wij een complete Woonbeleving gecreëerd. Hier kunnen klanten die een woning zoeken op één plek terecht voor alles wat komt kijken bij het kopen van een woning. Denk hierbij aan hypotheken, bouwkundige keuringen en advisering omtrent alle bijkomende andere vastgoed gerelateerde zaken.

Kom gerust eens langs om te zien of wij u van dienst kunnen zijn!

Ons team

Richard van Gaelen

Register Makelaar/Taxateur

Joost Scholten

Register makelaar/ Vastgoed specialist

Edson Serras Geraldes

Accountmanager

Kim Schaap-van Koert

Officemanager

Kitty Stolk

Accountmanager VvE Beheer

Priscilla van Heijningen

Commercieel medewerker

Shirley Draisma

Front Office Vastgoedmanagement

Sebastiaan Franke

Makelaar in opleiding