author Bel direct: 020 6890505

Scholten Makelaars Amsterdam

Ruim 30 jaar thuis in Amsterdam

Niet voor niets zijn wij de best verkopende makelaar in Amsterdam!

Klant staat centraal

Het succes van Scholten Makelaars komt vooral door het feit dat wij de wensen van onze klanten voorop stellen. Iedere klant heeft andere wensen om langdurig en gelukkig te wonen en te leven.

Uw woonomgeving is eigenlijk belangrijker dan de woning op zich. En dat realiseren Scholten Makelaars zich uitstekend.

Wij kennen heel Amsterdam

Het gekke is dat juist dán de verkoop sneller gaat en een nieuwe woonsituatie sneller gevonden is. Omdat wij uw wensen en doelstelling in het oog houden.

Wij kennen Amsterdam en weten exact hoe de woningmarkt is. Waar de mogelijkheden voor onze klanten te vinden zijn. Wij zijn pas tevreden als u de ideale woonsituatie gevonden heeft.

De beste Makelaars komen uit Amsterdam-West

Als NVM-makelaar zijn Scholten Makelaars deskundig en betrouwbaar.

Wij weten waar het om gaat als het aankomt op taxaties en onderhandelingen. Onze 20 meter brede etalage en plaatsing op Funda zorgt voor een optimale promotie van uw woning.

“Contact opnemen met één van onze collega’s?
Wij staan graag vrijblijvend voor u klaar.”

Ben Spronk

Over Ons

Scholten Makelaars

Scholten Makelaars is opgericht in 1984 en heeft sindsdien gezorgd voor een vaste waarde in de Amsterdamse onroerendgoedmarkt. De organisatie bestaat inmiddels uit makelaars en vastgoeddeskundigen, waarbij 11 medewerkers u iedere dag van dienst zijn.

Wij richten ons op zowel de woningmakelaardij als de bedrijfsmakelaardij. Daarnaast zijn wij specialist in het Beheer van Vastgoed van zowel huur als Vereniging van Eigenaren. Ook adviseren wij gemeentes, ondernemers, beleggers, woningcorporaties en projectontwikkelaars.

Op ons kantoor aan de Willem de Zwijgerlaan 119-123 hebben wij een complete Woonbeleving gecreëerd. Hier kunnen klantendie een woning zoeken op één plek terecht voor alles wat komt kijken bij het kopen van een woning. Denk hierbij aan hypotheken, bouwkundige keuringen en advisering omtrent alle bijkomende andere vastgoed gerelateerde zaken.

Kom gerust eens langs om te zien of wij u van dienst kunnen zijn!